Online masszázs kurzusok, kifejezetten párokra szabva

Masszázs Pároknak

Most garantált ajándékok mellett a kurzusainkat is megnyerheted az indulás előtt!

Értesülj elsőként az indulásról és hozd vissza a minőségi időt a kapcsolatotokba!

Az misszióm, hogy “megjavítsam” a párkapcsolatokat és visszahozzam a párok életébe az intimitást és a minőségi együtt töltött időt. Csatlakozz most és értesülj az elsők között az indulásról!

Ettől elolvad a párod a karjaidban

Masszázs Pároknak Mesterkurzus

Szeretnéd visszahozni a minőségi időt a kapcsolatotokba? Könnyen megtanulható masszázs technikákkal megmutatom neked, hogyan tudod ezt elérni.

3 Szint | 22 Gyakorlat | 4 Rutin

A tökéletes kikapcsolódás a nap végén

Talpmasszázs Minikurzus

Egy nehéz nap után, vagy ha csak egy kis kényeztetésre vágytok, akkor ez a tökéletes megoldás. Egy jó talpmasszázs után teljesen felfrissültök és úgy fogjátok érezni magatokat, mintha kicseréltek volna.

8 Gyakorlat | 1 Rutin

Miért csináltam ezeket a kurzusokat?

Miért gondolom, hogy minden párkapcsolatnak szüksége van a masszázsra?

Minőségi idő

A masszázs nem csak azért jó, mert kellemes érzés. Képzeld el, hogy sikerül a pároddal minden egyes alkalommal egy olyan minőségi időt teremtened, amikor csak egymással foglalkoztok és semmi más nincs a fejetekben.

Hangulat

Egymásra hangolódni a folyamatos napi rutin és a túlélő üzemmód mellett nehéz tud lenni. A masszázs segítségével lágyan és könnyedén tudtok egymásra hangolódni a pároddal.

Relaxáció

A masszázs egy fantasztikus módja annak, hogy kikapcsolódjunk, ellazítsuk a testünket és relaxáljunk. Ezt a technikát már évezredek óta alkalmazzák a nyugalom és a testi-lelki egyensúly elérése érdekében. Te is meg tudod csinálni!

Gyógymasszőrből oktató

Ki vagyok Én és miért bízz meg bennem?

Szia Rátkai-Orbán Vivien vagyok!

Gyerekkorom óta késztetést érzek, hogy segítsek az embereknek. Pályafutásomat, Gyógymasszőrként kezdtem és több, mint 6 évig masszíroztam a vendégeimet ill. párokat is oktattam, hogy otthon is meg tudják masszírozni egymást.

Tapasztalatból elmondhatom neked, hogy a vendégeim nagy része, arról “panaszkodott”, hogy mennyire jól esne nekik, ha a párjuk megmasszírozná őket otthon, de fogalmuk sincsen, hogyan álljanak neki.

Akkor döntöttem úgy, hogy megtanítom a párokat  egyszerű, otthon végezhető masszázs gyakorlatok elvégzésére.

Rájöttem, hogy ebben a rohanó világban rengeteg párnak tudok segíteni azzal a tudással, amivel rendelkezem!

A férjemmel mi is rendszeresen megmasszírozzuk egymást és ilyenkor teljesen kizárjuk a külvilágot, csak mi vagyunk ketten. Nekünk ez már inkább egy rituálé, ahol megéljük az együttöltött minőségi időt és az intimitást. Biztos vagyok benne, hogy ennek is köszönhetően, napról-napra egyre jobban erősödik a kapcsolatunk.

Éppen ezért lett misszióm, hogy “megjavítsam” a párkapcsolatokat és visszahozzam a párok életébe az intimitást és a minőségi együtt töltött időt.