Jogi nyilatkozat

A Masszázs Pároknak Magyarország első online masszázs kurzusa, kifejezetten párokra szabva.

A jelen weboldalon található valamennyi információ, kép, leírás, magyarázat Rátkai-Orbán Vivien ev. szellemi tulajdona. Más weboldalakon, írott sajtóban, vagy reklámanyagokban, és minden más területen való felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye mellett legális.

Előzetes írásos engedély nélküli felhasználás esetén a felhasználó elfogadja, hogy számára a jogtulajdonos napi 100.000 Ft + ÁFA tartalomhasználati díjat számlázni jogosult.

A Masszázs Pároknak oldal nem nyújt orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést és nem célja a gyógyítás.

A Masszázs Pároknak oldalon található tartalmak, például szöveg, grafika, képek és egyéb tartalom („tartalom”) csak tájékoztató jellegűek. A Tartalomnak nem célja, hogy helyettesítse a professzionális orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Mindig kérj tanácsot az orvosodtól, vagy más képzett egészségügyi szolgáltatótól az esetleges egészségi állapotoddal kapcsolatos kérdéseiddel kapcsolatban. Soha ne hagyd figyelmen kívül, vagy halaszd el a szakmai, orvosi tanácsot a Masszázs Pároknak oldalon, vagy oldalain olvasott, látott, vagy hallott tartalom miatt.

Ha úgy gondolod, hogy orvosi sürgősséged merült fel, azonnal hívd az orvosod, vagy kérj segítséget a 112-es, vagy a 104-es számon.

A Masszázs Pároknak anyagait kizárólag saját felelősségre használhatod a szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a használatuk után.

A weboldalon találkozhatsz egészségügyi, vagy orvosi vonatkozású tartalommal, amelyek kifejezetten a szexualitásra utalnak, de az oldalon semmilyen szexuális, vagy pornográf tartalom nem található és ezzel kapcsolatba nem is összehozható.