Rólam

Ki vagyok Én és miért bízz meg bennem?

Szia, Rátkai-Orbán Vivien vagyok!

Gyerekkorom óta késztetést érzek hogy segítsek az embereknek. Már 11 éves koromban gyermekpszichológus akartam lenni, de az egészségügyi vonal is nagyon vonzott.

17 évesen megismerkedtem az Agykontrollal és 20 éves koromig 3-szor elvégeztem a tanfolyamot annyira megtetszett.

Pályafutásomat a PTE ETK Gyógymasszőri szakán kezdtem, majd ezt követően egy szalonban helyezkedtem el 1 teljes évig. Már a kezdetektől tudtam, hogy szeretnék egy saját vállalkozást és egy szalont, ezért 1 év után bele is vágtam ezek megvalósításába. Ez hatalmas lépést jelentett számomra, mivel mindig is szabad életet szerettem volna élni és a saját magam ura lenni.

5 évig dolgoztam a szalonomban masszőrként és a hölgyeknek narancsbőr kezeléseket is csináltam. Eközben azt vettem észre, hogy nem csak a masszőrük vagyok a vendégeimnek, hanem a “pszichológusuk” is. Mivel alapvetően is nagyon vonzott ez a téma, ezért úgy döntötem, hogy felhagyok a masszázzsal és leteszem a kineziológus vizsgát.

Természetesen fokozatosan építettem le a masszázs vendégeimet és hagytam el ezt a tevékenységet a kineziológia mellett.

Fontos megjegyeznem, hogy mielőtt coach-kineziológus lettem, én is évekig dolgoztam önmagamon ezzel a módszerrel, mivel nekem is rengeteg problémám és blokkom volt. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyit tud segíteni ez a módszer és milyen pozitív hatással van az ember személyiségére és a környezetére.

Ezt követően 2 évig jártam egy energetikai tanfolyamra, ami alapjaiban hasonló, mint a Reiki, csak más a rendszer. Itt is rengeteg tudást sikerült elsajátítanom és ennek a módszernek a segítségével megszűnt a migrénes fejfájásom is.

Számomra a legfelemelőbb érzés amikor azt látom, hogy egy ember a helyére kerül, ez tesz igazán boldoggá, ez az ami feltölt energiával. A kineziológia által csodálatos dolgokat tapasztaltam meg, és láttam, ahogy az emberek önmagukra találnak és kiteljesednek.

Az volt a célom, hogy a munkám a hobbim legyen és segíteni tudjak az embereknek, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott életet élhessenek.

Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, amikor is találkozhattam Dr. Joe Dispenzaval.⁣

Joe egy amerikai agykutató. Világszerte tart előadásokat a meditációról és annak tudományos hatásairól, amit a mai napig kutat. Azt tanítja meg az embereknek, hogy a meditáció segítségével hogyan képesek a gondolatok és az elme meggyógyítani a testet és megváltoztatni a valóságot!

⁣2018-ban egy 3 napos workshop keretein belül megtapasztalhattam, hogy milyen hatással van az ELME HATALMA AZ ANYAG FÖLÖTT!!!

Az életem részévé vált a spiritualitás és az önfejlesztés. A mai napig autodidakta módon rengeteg önfejlesztő könyvet olvasok és több tanfolyamon, online képzésen és workshop-on veszek részt, valamint folyamatosan képzem magam ezekben a témákban.

Rendkívül fontos számomra a tudatosság, az élet minden területén. Ebből pedig nem maradhat ki a táplálkozás sem. Ebbe a témába is beleástam magam és éveken keresztül jártam előadásokra és rengeteget tanultam növénygenetikusoktól és táplálkozás tudományi szakemberektől.

Az élet minden területén arra törekszek, hogy tudatosan éljek. Legyen szó az étkezésről, az önfejlesztésről vagy akár a spiritualitásról.

Idővel kirajzolódott a kép, hogy egy embernek ahhoz, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott élete legyen nem elég csak a lelki oldalról való megközelítés, hiszen a testünket fizikai szinten is karban kell tartani.
Az egyensúly megteremtéséhez tehát fizikai, lelki és mentális szinten is tenni kell. Én ebben a komplexitásban hiszek!

Most éppen egy a családállításhoz hasonló módszert tanulok és élvezem az élet minden pillanatát.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy hiába a sok tudás és az elmélet, ha azt nem alkalmazod a mindennapjaidban.

Ezekben a témákban abszolút hitelesnek tartom magam, mivel eszerint élem az életem.

Ennek a rengeteg módszernek köszönhetően mondhatom azt el, hogy egy fantasztikus házasságban élek a férjemmel és már lassan 6 éve vagyunk együtt.

A célom továbbra is az, mint 11 éves koromban. Az a küldetésem, hogy segíteni tudjak az embereknek, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott életet élhessenek.

Ugyanakkor misszióm lett, hogy “megjavítsam” a párkapcsolatokat és visszahozzam a párok életébe az intimitást és a minőségi együtt töltött időt.