Érzelmi "kalandok" kihívás pároknak

Csatlakozz a 4+1 napos ingyenes “kalandba”, amiben izgalmas feladatokon keresztül fogjátok feltüzelni a párkapcsolatotok hétköznapjait!

Tarts velem 4+1 napon keresztül és éld meg újra azt az állapotot, amikor a rózsaszín ködtől nem láttatok semmit egymáson kívül a pároddal.

Érzelmi "kaland" kihívás pároknak

Csatlakozz a 4+1 napos ingyenes “kalandba”, amiben izgalmas feladatokon keresztül fogjátok feltüzelni a párkapcsolatotok hétköznapjait!

Tarts velem 4+1 napon keresztül és éld meg újra azt állapotot, amikor a rózsaszín ködtől nem láttatok semmit egymáson kívül a pároddal.

Azon túl, hogy imádni fogod ezt a 4+1 napot, a változást is megfigyelheted a párkapcsolatodban:

Nagyobb figyelmet fordítotok egymásra

A mai pörgős és nyugtalan világ képes teljesen leterhelni az embert, így nem csoda, ha nem tudtok egymásra megfelelő figyelmet fordítani. Ennek most véget vetünk és visszahozzuk a fókuszt a párkapcsolatodba.

Közelebb kerültök egymáshoz

Pici, könnyen elvégezhető, de izgalmas feladatokat fogsz kapni, amiket ha megcsinálsz, akkor észre fogod venni, hogy milyen könnyű megnövelni a minőségi időt a kapcsolatodba, ezáltal sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

Megtanuljátok érzékien kényeztetni egymást

A közös kalandot egyszerű és könnyen megtanulható, kifejezetten pároknak tervezett masszázs gyakorlatokkal fogjuk megkoronázni. A masszázs segítségével fogtok igazán egymásra találni.

Hogyan működik a "kaland" és mit fogunk csinálni ebben a 4+1 napban?

Minden egyes nap fogsz kapni egy izgalmas, könnyen elvégezhető feladatot, plusz olyan apró tippeket, amivel egyre jobban ráhangolódtok az utolsó “nagy” napra. A feladatok részletes bemutatása mindig az adott napon történik, de itt egy kis “ízelítő”.

Február 10. péntek

Emlékezz arra, hogy vagytok egymásnak!

Február 10. péntek
Február 11. szombat

Mond ki, hogy “köszönöm” , “szeretlek”!

Február 11. szombat
Február 12. vasárnap

Egyetek együtt, másképp!

Február 12. vasárnap
Február 13. hétfő

Esti érzéki beszélgetés!

Február 13. hétfő
Február 14. kedd

Meglepetés program Valentin napra!

Február 14. kedd

Mit mondanak azok a párok, akik már részt vettek a kihíváson?

Hajlamosak vagyunk a mókuskerékbe belemenni. Itt igazán magamra gondolok nem is a férjemre. Ő mindennap elmondja nekem mennyire szép vagyok és folyton dicsér. De a munka, gyerekek háztartás mellett én be tudok gubózni, így ez szuper volt. Nagyon tetszett, hogy naponta kaptunk feladatokat amik egyre “intimebbek” lettek. A bónusz program volt talán a kedvencem. Nagyon köszönjük!
A két kisgyermekünk mellett (2,5 éves és 9 hónapos) az utóbbi időben nagyon háttérbe szorultunk mi, és gondoltuk jól fog jönni a külső motiváció, ha már a belsőt sokszor kiüti a fáradtság. Rájöttünk, hogy egészen apró dolgokkal is mennyivel jobbá tehetjük a kapcsolatunkat, és hogy igenis tudunk időt szánni egymásra a két kicsi gyermekünk mellett is.
A párommal nagyon szeretjük egymást, és szeretnék olyan módszereket tanulni, amivel ezt még jobban kifejezhetjük egymás felé. Jó, hogy egyszerű, könnyen beilleszthető feladatok voltak. A mindennapi kis szokások is igazán fontosak, és sokat tudnak lendíteni egy kapcsolaton.
Olyan élethelyzetben vagyunk amelyben nagyon kevés időnk jut egymásra. A feladatok segítettek az életünk ezen szegmensére kicsit tudatosabban figyelni. Nagyon tetszett az hogy naponta KÖZÖS feladatokat kaptunk, ami kivételesen rólunk szólt. A férjem is élvezte!
20 éve vagyunk házasok és rájöttem, hogy már megszokássá váltak a mindennapok. Szerettem volna emlékeztetni magamat és férjemet is hogy mennyire szeretjük egymást. Az egész kihívás tetszett az egymásra épülő figyelmességekből.
Szeretnék jobban odafigyelni a párkapcsolatomra minőségét illetően is, fontos számomra a tudatosságról tanulni. A kurzussal el szerettem volna érni a mélyebb kapcsolódást a páromhoz (sikerült 😄)
Az intimitást szerettük volna visszacsempészni a hétköznapokba! Tényleg közelebb kerültünk egymáshoz! Egy 4 hónapos babával amit egy nagyon nehéz várandóság előzött meg. A programod segített visszacsempészni egy kicsit abból az izzó szenvedélyből ami korában köztük volt!
Azért jelentkeztem, mert szeretném, ha továbbra is ilyen jól működne a kapcsolatunk. És még így is voltak izgi feladatok.😊 A legjobban a különleges vacsora és az esti érzéki beszélgetés tetszett.😊​

A "kalandot" felvételről is visszanézheted pár napig!

Akkor is érdemes jelentkezned a kihívásra, ha nem tudsz minden nap részt venni élőben, mivel visszanézhetőek lesznek a feladatok felvételről is, így utólag is meg fogod tudni csinálni!

Még eddig tudsz jelentkezni a "kalandra":

nap
óra
perc
mp

Van kedved 4+1 napig részt venni a pároddal egy izgalmas “érzelmi előjátékban”?

Szia, Rátkai-Orbán Vivi vagyok a Masszázs Pároknak alapítója!

Most egy percre képzeled el, hogy a szerelmeddel érzelmi előjátékot játszotok egész nap, így feltüzelve egymást az estére, a beteljesülésre. A reggeletek egy simítással, öleléssel kezdődik, napközben buja üzeneteket küldtök egymásnak, a napot egy közös vacsorával zárjátok, és egy ellazító masszázs után egymásba feledkeztek… és most nyisd ki a szemed, mert ez nem álom! Ez a valóság, ami Tőled csak egy karnyújtásnyira van – mert én most segítek Neked ennek a buja napnak a megvalósításában!

Elárulom, hogy nekem is tanulnom kellett a meghittséget, az érzelmek kifejezést, a bujaságot.  De hidd el, ez nem bonyolult, te is meg tudod tanulni!

Így most arra biztatlak, hogy tarts velem  a Masszázs Pároknak párkapcsolati érzelmi előjáték 4+1 napos kihívásban! Segítek neked apró trükkökön keresztül megvalósítani az álomnapotokat!

Találkozzunk a kihívásban, csatlakozz már most!

Amivel gazdagabb leszel a "kaland" végére:

Egy meglepetés program Valentin napra, amit NAGYON fogtok élvezni!

Egyszerű, de Izgalmas feladatok, amivel feltüzelheted a párkapcsolatod

Extra tippek és trükkök, amivel színesebbé teheted a párkapcsolatod hétköznapjait

A következő lépés: Jelentkezz az ingyenes “Érzelmi előjáték!” kihívásra

1. lépés

Töltsd ki a lenti mezőket

2. lépés

Kattints a gombra és foglald le a helyed az INGYENES kalandra

3. lépés

Kész is vagy, emailben fogod megkapni a linkeket a feladatokhoz

A jelentkezés határideje lejárt!

A gombra kattintva tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Felejtsd el az unalmas programokat és vágjatok bele a pároddal egy izgalmas, "érzelmi" kalandba!

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.