Érzelmi "kalandok" kihívás pároknak

Csatlakozz a 4+1 napos ingyenes “kalandba”, amiben izgalmas feladatokon keresztül fogjátok feltüzelni a párkapcsolatotok hétköznapjait!

Tarts velem 4+1 napon keresztül és éld meg újra azt az állapotot, amikor a rózsaszín ködtől nem láttatok semmit egymáson kívül a pároddal.

Érzelmi "kaland" kihívás pároknak

Csatlakozz a 4+1 napos ingyenes “kalandba”, amiben izgalmas feladatokon keresztül fogjátok feltüzelni a párkapcsolatotok hétköznapjait!

Tarts velem 4+1 napon keresztül és éld meg újra azt állapotot, amikor a rózsaszín ködtől nem láttatok semmit egymáson kívül a pároddal.

Azon túl, hogy imádni fogod ezt a 4+1 napot, a változást is megfigyelheted a párkapcsolatodban:

Nagyobb figyelmet fordítotok egymásra

A mai pörgős és nyugtalan világ képes teljesen leterhelni az embert, így nem csoda, ha nem tudtok egymásra megfelelő figyelmet fordítani. Ennek most véget vetünk és visszahozzuk a fókuszt a párkapcsolatodba.

Közelebb kerültök egymáshoz

Pici, könnyen elvégezhető, de izgalmas feladatokat fogsz kapni, amiket ha megcsinálsz, akkor észre fogod venni, hogy milyen könnyű megnövelni a minőségi időt a kapcsolatodba, ezáltal sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

Megtanuljátok érzékien kényeztetni egymást

A közös kalandot egyszerű és könnyen megtanulható, kifejezetten pároknak tervezett masszázs gyakorlatokkal fogjuk megkoronázni. A masszázs segítségével fogtok igazán egymásra találni.

Hogyan működik a "kaland" és mit fogunk csinálni ebben a 4+1 napban?

Minden egyes nap fogsz kapni egy izgalmas, könnyen elvégezhető feladatot, plusz olyan apró tippeket, amivel egyre jobban ráhangolódtok az utolsó “nagy” napra. A feladatok részletes bemutatása mindig az adott napon történik, de itt egy kis “ízelítő”.

Mit mondanak azok a párok, akik már részt vettek a kihíváson?

Hajlamosak vagyunk a mókuskerékbe belemenni. Itt igazán magamra gondolok nem is a férjemre. Ő mindennap elmondja nekem mennyire szép vagyok és folyton dicsér. De a munka, gyerekek háztartás mellett én be tudok gubózni, így ez szuper volt. Nagyon tetszett, hogy naponta kaptunk feladatokat amik egyre “intimebbek” lettek. A bónusz program volt talán a kedvencem. Nagyon köszönjük!
A két kisgyermekünk mellett (2,5 éves és 9 hónapos) az utóbbi időben nagyon háttérbe szorultunk mi, és gondoltuk jól fog jönni a külső motiváció, ha már a belsőt sokszor kiüti a fáradtság. Rájöttünk, hogy egészen apró dolgokkal is mennyivel jobbá tehetjük a kapcsolatunkat, és hogy igenis tudunk időt szánni egymásra a két kicsi gyermekünk mellett is.
A párommal nagyon szeretjük egymást, és szeretnék olyan módszereket tanulni, amivel ezt még jobban kifejezhetjük egymás felé. Jó, hogy egyszerű, könnyen beilleszthető feladatok voltak. A mindennapi kis szokások is igazán fontosak, és sokat tudnak lendíteni egy kapcsolaton.
Olyan élethelyzetben vagyunk amelyben nagyon kevés időnk jut egymásra. A feladatok segítettek az életünk ezen szegmensére kicsit tudatosabban figyelni. Nagyon tetszett az hogy naponta KÖZÖS feladatokat kaptunk, ami kivételesen rólunk szólt. A férjem is élvezte!
20 éve vagyunk házasok és rájöttem, hogy már megszokássá váltak a mindennapok. Szerettem volna emlékeztetni magamat és férjemet is hogy mennyire szeretjük egymást. Az egész kihívás tetszett az egymásra épülő figyelmességekből.
Szeretnék jobban odafigyelni a párkapcsolatomra minőségét illetően is, fontos számomra a tudatosságról tanulni. A kurzussal el szerettem volna érni a mélyebb kapcsolódást a páromhoz (sikerült 😄)
Az intimitást szerettük volna visszacsempészni a hétköznapokba! Tényleg közelebb kerültünk egymáshoz! Egy 4 hónapos babával amit egy nagyon nehéz várandóság előzött meg. A programod segített visszacsempészni egy kicsit abból az izzó szenvedélyből ami korában köztük volt!
Azért jelentkeztem, mert szeretném, ha továbbra is ilyen jól működne a kapcsolatunk. És még így is voltak izgi feladatok.😊 A legjobban a különleges vacsora és az esti érzéki beszélgetés tetszett.😊​

A "kalandot" felvételről is visszanézheted pár napig!

Akkor is érdemes jelentkezned a kihívásra, ha nem tudsz minden nap részt venni élőben, mivel visszanézhetőek lesznek a feladatok felvételről is, így utólag is meg fogod tudni csinálni!

Még eddig tudsz jelentkezni a "kalandra":

nap
óra
perc
mp

Van kedved 4+1 napig részt venni a pároddal egy izgalmas “érzelmi előjátékban”?

Szia, Rátkai-Orbán Vivi vagyok a Masszázs Pároknak alapítója!

Most egy percre képzeled el, hogy a szerelmeddel érzelmi előjátékot játszotok egész nap, így feltüzelve egymást az estére, a beteljesülésre. A reggeletek egy simítással, öleléssel kezdődik, napközben buja üzeneteket küldtök egymásnak, a napot egy közös vacsorával zárjátok, és egy ellazító masszázs után egymásba feledkeztek… és most nyisd ki a szemed, mert ez nem álom! Ez a valóság, ami Tőled csak egy karnyújtásnyira van – mert én most segítek Neked ennek a buja napnak a megvalósításában!

Elárulom, hogy nekem is tanulnom kellett a meghittséget, az érzelmek kifejezést, a bujaságot.  De hidd el, ez nem bonyolult, te is meg tudod tanulni!

Így most arra biztatlak, hogy tarts velem  a Masszázs Pároknak párkapcsolati érzelmi előjáték 4+1 napos kihívásban! Segítek neked apró trükkökön keresztül megvalósítani az álomnapotokat!

Találkozzunk a kihívásban, csatlakozz már most!

Amivel gazdagabb leszel a "kaland" végére:

Egy meglepetés program Valentin napra, amit NAGYON fogtok élvezni!

Egyszerű, de Izgalmas feladatok, amivel feltüzelheted a párkapcsolatod

Extra tippek és trükkök, amivel színesebbé teheted a párkapcsolatod hétköznapjait

A következő lépés: Jelentkezz az ingyenes “Érzelmi előjáték!” kihívásra

1. lépés

Töltsd ki a lenti mezőket

2. lépés

Kattints a gombra és foglald le a helyed az INGYENES kalandra

3. lépés

Kész is vagy, emailben fogod megkapni a linkeket a feladatokhoz

A jelentkezés határideje lejárt!

A gombra kattintva tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Felejtsd el az unalmas programokat és vágjatok bele a pároddal egy izgalmas, "érzelmi" kalandba!

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.