Érzelmi Kalandok Extrákkal

Vágjatok bele életetek eddigi legnagyobb kalandjába! Csempésszetek izgalmas kihívásokat, kreatív feladatokat, vicces pillanatokat, és mély beszélgetéseket a mindennapjaitokba, hétről-hétre!

Az Érzelmi Kalandok Extrákkal különleges randiötleteket és kérdéseket tartalmaz, amivel egy csettintéssel a kapcsolatotok átváltozik egy izgalmas, közös kalanddá. Fedezzétek fel a kapcsolatotokban lévő kiolthatatlan tüzet és ismerjétek meg egymást még jobban, miközben emlékezetes pillanatokat szereztek egymásnak!

Érzelmi Kalandok Extrákkal

Vágjatok bele életetek eddigi legnagyobb kalandjába! Csempésszetek izgalmas kihívásokat, kreatív feladatokat, vicces pillanatokat, és mély beszélgetéseket a mindennapjaitokba, hétről-hétre!

Az Érzelmi Kalandok Extrákkal különleges randiötleteket és kérdéseket tartalmaz, amivel egy csettintéssel a kapcsolatotok átváltozik egy izgalmas, közös kalanddá. Fedezzétek fel a kapcsolatotokban lévő kiolthatatlan tüzet és ismerjétek meg egymást még jobban, miközben emlékezetes pillanatokat szereztek egymásnak!

Szeretitek egymást, de az élet mégis közbeszól...

A mai pörgős és nyugtalan világ képes teljesen leterhelni az embert, így nem csoda, ha nem tudtok egymásra megfelelő figyelmet fordítani. Munka, család, gyerekek, háztartás, közösségi média, végtelen emailek és értesítések…

Miközben próbálsz mindenhol helyt állni és a legjobbat nyújtani, pont a kapcsolatodra fordított figyelem az, ami homályba veszik.

Szépen lassan tűnik csak el a szürke ködben és válnak így a mindennapok megszokássá. Még mindig szeretitek egymást, de egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy a nap végén az ágyban fekve nem egymással foglalkoztok, hanem a telefont nyomkodjátok, majd leoltjátok a villanyt és kezdődik minden előröl…

Nem kell megvárnotok a következő vakációt, hogy kiszakadjatok a szürke hétköznapokból!

Mikor megismerkedtetek egymással szuper randijaitok voltak. Figyelmesek voltatok egymással és folyton azon agyaltatok, hogyan lepjétek meg a másikat. Gyakran beszéltetek hosszan telefonon, vagy küldtetek egymásnak kedves üzeneteket.

Az volt a célotok, hogy elvarázsoljátok egymást. Mikor együtt voltatok nem a telefonotok nyomkodtátok szótlanul, hanem kizártátok a külvilágot és egymásra figyeltetek.

A minőségi, közös idő és az intimitás indított el benneteket a közös úton és ezt szeretném most nektek visszaadni!

 

Vágjatok bele egy óriási, közös kalandba, amivel felejthetetlen pillanatokat szerezhettek egymásnak

Kerüljetek egymáshoz még közelebb!

A közös kalandok és feladatok teljesítésével meglepő, vicces, érzelmes és intim helyzetekbe fogtok kerülni, amivel erősíteni fogjátok a kapcsolatotokat. 

Ismerjétek meg egymást még jobban!

A mély, tartalmas beszélgetéseken és a meglepő kérdéssorozatokon keresztül sokkal jobban meg fogjátok ismerni egymás vágyait, igényeit, elképzeléseit és gondolkodásmódját.

Lépjetek ki a komfortzónátokból!

Vállaljatok be olyan dolgokat, amiket lehet nem is gondoltatok volna, hogy megcsinálnátok! A kalandok és a feladatokon keresztül egy új oldalról ismerhetitek meg egymást

Itt minden rólatok szól!

Hétről-hétre egy új kihívást fogsz kapni, ami 4 területet érint, így mindig tudni fogod, hogy mire számíts (de azért készülj fel a váratlan fordulatokra 😉)

szerelmespar-beszelget

Kommunikáció

Itt a lehetőség, hogy megismerjétek egymást még jobban!

Ezek a programok garantáltan felpezsdítik a beszélgetéseiteket, és olyan témákra fognak vezetni, amikről eddig még talán sosem volt szó.

Fedezzétek fel egymást új szemszögből és élvezzétek a hosszú, tartalmas beszélgetéseket.

Induljatok el a tartalmas, érdekes, elgondolkodtató, mély beszélgetések útján!

Humor és viccelődés

A nevetés a legjobb orvosság, és mi adunk neked egy kalappal, amivel feldobhatod a szürke hétköznapokat.

Ki mondta, hogy viccelődni és játszani csak a gyerekek szoktak? Miért ne hozhatnátok elő a bennetek szunnyadó gyermeki éneteket, és próbálhatnátok ki új humoros, vicces dolgokat, amitől utána sírtok a kacagástól?

Olyan feladatokat kaptok, amivel ezt könnyedén meg tudjátok valósítani.

Garantáljuk, hogy a közös játék után még jobban fogjátok érezni magatokat!

szerelmespar-viccelodik
szerelemespar-romcsizik-002

Romantika

Gondoltál már arra, hogy mennyire jó lenne visszatérni a kezdetekhez a pároddal? Hát, most itt a lehetőség!

Fedezzétek fel együtt a romantikus programok, kalandok és feladatok csodálatos világát, és élvezzétek a kettesben töltött érzelmekkel teli, minőségi időt!

Ezek lesznek azok a programok, amikről évekkel később is beszélni fogtok.

 

Erotika

Egy csábító kincstár, tele szórakoztató, kreatív és forró kalandokkal, amelyek garantáltan fellobbantják a vágyaitokat!

Mi volt a legemlékezetesebb szenvedélyes éjszakátok?

Valószínű, hogy nem egy megszokott, napi rutin utáni együttlét, hanem megelőzte egy izgalmas utazás, amiben volt játékosság, izgalom és közelebb hozott benneteket egymáshoz.

Ezekkel a programokkal garantáltan izgalmasabbá válik a hálószobátok!

szerelmespar-az-agyban-002
Az Érzelmi Kalandok Extrákkal programban hétről-hétre vezetlek végig benneteket izgalmas kihívásokon és feladatokon keresztül 4 kategóriában, így biztos búcsút inthetsz a szürke hétköznapoktól és minőségi, intim pillanatokat tudtok egymásnak szerezni! Minden héten egy újabb kihívást fogsz kapni, a döntés már csak rajtatok áll, hogy megcsináljátok és kiléptek-e a komfortzónátokból.
Rátkai-Orbán Vivien
Masszázs Pároknak Alapítója

Hogyan működik a kihívás?

Minden héten egy új randiötlet érkezik az email fiókodba!

Semmi sincs túlbonyolítva! Hétről-hétre egy kihívást fogsz kapni emailben, amiben részletesen ki lesz fejtve, hogy mit és hogyan kell csinálnotok.

A kihívások 4 kategóriába vannak bontva (kommunikáció, humor, romantika és erotika), így nemcsak mindig újabb feladatok jönnek, de mindig más területet érintenek.

Ez lesz a titkos ötletládát, amivel intimitást, kreativitást és minőségi időt fogsz csempészni a kapcsolatodba!

Lépjetek ki a komfortzónátokból és vágjatok bele egy új kalandba minden héten!

Ki az a Rátkai-Orbán Vivien?

Rátkai-Orbán Vivi vagyok, a Masszázs pároknak alapítója és óriási öröm számomra, hogy érdeklődsz az Érzelmi Kalandok Extrákkal kihívás iránt!

A célom a kihívással az, hogy segítsek neked és a párodnak apró trükkökön keresztül felrázni a hétköznapjaitokat, hogy újra közelebb érezhessétek magatokat egymáshoz!

Nem titkolt célom az, hogy a Masszázs Pároknak kurzusommal közelebb hozzalak Titeket egymáshoz, de azzal is tisztában vagyok, hogy ebben a rohanó életben nehézséget tud okozni az, hogy megálljatok egy pillanatra, és a pörgésből egy lassú masszázsra váltsatok át a fejetekben és a lelketekben.

Így az jutott eszembe, hogy segítek nektek a hangolódásban, a közeledésben, hogy mire a nap végén leültök egymás mellé, és megfogjátok egymás kezét, addigra azt érezzétek, hogy a nap folyamán is voltak olyan kis gesztusok, ami közel hozott titeket egymáshoz.

Mit tartalmaz az Érzelmi Kalandok Extrákkal?

Minden héten egy új, izgalmas kihívás, közvetlenül az email fiókodba

4 különböző terület, hogy még érdekesebb legyen számotokra (kommunikáció, humor, romantika, erotika)

Elgondolkodtató és érdekes kérdések, amik segítségével még jobban megismeritek egymást

Extra bónusz a kihíváshoz!

Egy extra kurzust is szerezhetsz a kihívás mellé, A Masszázs Minikurzust!

Most kezded az otthoni masszázst?

Masszázs Minikurzus

Ebben az minikurzusban 7 szuper tippet és 5 egyszerű technikát mutatok meg neked, amivel magasabb szintre emelheted az otthoni masszázs élményét. A Minikurzus egy ajándék koreográfiát is tartalmaz, amiben egymásra építve mutatom meg a tanult technikákat. A párod imádni fog érte!

7 tipp | 5 Fogás | 1 Rutin

Értéke: 4.990 Ft

Érzelmi Kalandok Extrákkal

Izgalmas kihívásOK és feladatOK, ami kimozdít titeket a komfortzónátokból és felpezsdíti a hétköznapjaitokat 4 különböző témában! kreatív, elgondolkodtató kérdésEK, amivel még jobban megismerhetitek egymást! 

Melyik opciót választod?

Válassz magadnak tagságot, kedvező lehetőségeink közül! Az éves tagság mellé most limitált ideig egy bónusz kurzust is kapsz tőlünk!

Éves tagság

50% kedvezmény!
990 Ft / hó Évente 11880 Ft
  • Heti kihívások és feladatok 4 kategóriában
  • Izgalmas, elgondolkodtató kérdések
  • Bármikor lemondható
  • Bónusz: Masszázs Minikurzus - Értéke: 7.990 Ft

Féléves tagság

25% kedvezmény!
1490 Ft / hó Félévente 8940 Ft
  • Heti kihívások és feladatok 4 kategóriában
  • Izgalmas, elgondolkodtató kérdések
  • Bármikor lemondható

Havi tagság

Próbáld ki!
1990 Ft / hó Minden hónapban 1990 Ft
  • Heti kihívások és feladatok 4 kategóriában
  • Izgalmas, elgondolkodtató kérdések
  • Bármikor lemondható

Kezdj el egy új kalandot még ma, csupán 9.990 Ft-ért!

Gyakran ismételt kérdések

A legtöbben ezeket szokták kérdezni a vásárlás előtt

Mivel hetente küldjük neked a kalandokat és a kérdéseket, ezért a következő héttől fogod megkapni az első ilyen levelet (pl. csütörtökön vásárolsz, akkor következő hétfőn érkezik meg neked az első kaland).

Mivel a kalandokat az email fiókodba küldjük, ezért ott bármeddig eléred, hacsak nem törlöd ki őket. A kalandokat pedig addig kapod, míg az előfizetésed aktív. Örökös csomag vásárlása esetén az összes kihívást meg fogod kapni.

Minden hónapban 4 különböző témában fogsz kalandokat kapni. Ezek párkapcsolat erősítő, vicces, romantikus és intim kategóriába tartoznak.

A kalandokban az a legszebb, hogy semmit nem kell csinálni – csak ami nektek jól esik. Én biztosítom neked a kreatív kalandokat hétről-hétre és rajtad áll, hogy mennyit, mit szeretnél belőle felhasználni.

Lesznek pikánsabb dolgok, de nem kell aggódnod, mert semmilyen kellemetlen, kompromittáló, pornográf anyagot nem tartalmaznak a levelek. Akár a munkahelyeden is megnyithatod őket. Ebben az esetben azért figyelj ki van mögötted! 😉

Igen. Az idő miatt ne aggódj, hisz a kalandok ott lesznek az email fiókodban. Bármikor megcsinálhatod őket!

Kapni fogsz olyan kalandot, amit akár 30 perc alatt is meg tudtok csinálni, de vannak olyanok is, amik hosszabbak, akár egész naposak.

Természetesen igen. 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok, mert hiszek benne, hogy nem lesz rá szükséged. Ha valamiért mégis úgy gondolod, hogy ez nem neked való, akkor semmi gond, csak jelezd 30 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom a pénzed. Viszont így soha nem fogod megtudni milyen hatással lenne rád, ha egész évben, minden kihívást és feladatot elvégeztek!

Teljes mértékben.
A fizetéshez a Stripe fizetési megoldást, egy nemzetközileg is elismert fizetési szolgáltatót használok. A bankkártyád adatait nem kapja meg 3. fél – még én sem. A szuperbiztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

1. Szuper gyors

A bankkártyás fizetés esetén azonnal megtörténik minden. Fizetés után létrejön a fiókod, és egyből megkapod a bejelentkezési adataid, a számlád és kapsz e-mailt a következő lépésekről.

2. Biztonságos

Az adataid titkosítva kerülnek a szolgáltatóhoz, azokhoz 3. fél nem férhet hozzá (én sem kapom meg.) Ennél biztonságosabb fizetési módszert nem lehet elképzelni.

3. Olcsó

Mindkettőnknek olcsóbb: nekem nem kell plusz embert felvenni az adminisztrációra, neked pedig nem kell átutalási díjat fizetni.

4. Egyszerű a pénzvisszafizetés

Ha nem vagy megelégedve, akkor 1 gombnyomásra el tudom készíteni a sztornó számlát, és ezzel vissza is utalom a bankszámládra a kifizetett összeget.

5. Bizalom

Nagyon fontos számomra a bizalom, és nem engedhetem meg magamnak, hogy bárkinél, bármilyen probléma merülhessen fel. Ezért választottam a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fizetési megoldást.

Vágjatok bele életetek eddigi legnagyobb kalandjába!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy  unalmasan töltsétek el pároddal! Az Érzelmi Kalandok Extrákkal lesz a titkos  kincstárad, ahol mindig lesz egy emlékezetes randiötlet, amivel színesebbé és izgalmasabbá tudjátok tenni a hétköznapjaitokat.

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.