Csatlakozz 5088 párhoz, akik már bizalmat szavaztak az email kurzusnak!

Masszázs Email Kurzus Pároknak

Ismerd meg a tökéletes otthoni masszázs alapjait!

7 napos email kurzus, a tökéletes otthoni masszázshoz

7 napos masszázs email kurzus

Miről szólnak a leckék a kurzusban?

Napi 1 lecke, 7 napon keresztül​

Gyógymasszőrből oktató

Ki vagyok én és miért bízz meg bennem?

Rátkai-Orbán Vivien vagyok, profi gyógymasszőr immár több mint 6 éve. Gyerekkorom óta késztetést érzek, hogy segítsek az embereknek, ezért már évek óta nem csak masszírozok, de tanítok is. Amikor a vendégeim nagy része arról panaszkodott, hogy a párjuk nem tudja őket jól megmasszírozni egy-egy stresszes munkanap végén, elkezdtem egyszerű, otthon is alkalmazható masszázstechnikákat mutatni nekik.

Idővel rájöttem, hogy sokkal több párnak tudok segíteni, ha ezt a tudást online is elérhető formába öntöm. 

A férjemmel mi is rendszeresen megmasszírozzuk egymást és ilyenkor teljesen kizárjuk a külvilágot, csak mi vagyunk ketten. Ez számunkra egyfajta rituálé, ami az együtt töltött minőségi időről szól. Az érintésekről, az egymásra hangolódásról és az intimitásról: ennek (is) köszönhetjük, hogy a kapcsolatunk napról-napra egyre erősebb.

Ezt a különleges élményt, a hosszú és tartalmas párkapcsolat „titkát” szeretném átadni minél több párnak a kurzusaimmal.

Had invitáljalak meg egy kedvcsinálóra az otthoni masszázshoz! Biztos vagyok benne, hogy Te is és a Párod is élvezni fogja!

7 lecke, hogy még jobban megtudd masszírozni a párod, egyenesen az email fiókodba!

Ez a kurzus neked szól, ha…

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Őszintén hiszek abban, hogy ez a kurzus valóban segít majd megtanulni az igazán jó otthoni masszázs alappilléreit. Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amit vártál, írj egy e-mailt 30 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom neked a teljes vételárat. 
Én biztosan tudom, hogy a kurzus anyagával 100%-ban meg leszel elégedve – de ha mégsem, szólj nyugodtan!

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttem neked a gyakran feltett kérdéseket és megválaszoltam

Azonnal! A vásárlás után azonnal küldöm az első leckét emailben.

Igen. A leckéket kimondottan laikusok számára állítottam össze, semmilyen előképzettség nem kell hozzá. Azokat az alap dolgokat mutatom be, amikkel sokkal jobb élményben tudod részesíteni a párod masszázs közben. Segítek, hogy fantasztikus élményt nyújthass a párodnak, akkor is, ha soha, senkit nem masszíroztál még meg.

Igen. 😊  Olyan elméleti leckéket kapsz, amik segítenek a helyes masszázspozíció, vagy masszázsolaj kiválasztásában.

Nem. Mivel éveken keresztül masszíroztam, sajnos vannak negatív tapasztalataim és tudom, hogy sokan összekeverik a masszázst egy másik szolgáltatással. Mikor a férjemmel létrehoztuk ezt a kurzust tudtuk, hogy ez a kérdés fel fog merülni az emberek fejében. Ebben a kurzusban semmilyen szexuális tartalom, meztelenkedés nincs, ami miatt neked, a párodnak, vagy nekünk kellemetlenül kellene éreznünk magunkat. A célom ezzel a kurzussal, hogy visszahozzam a párok életébe a minőségi időt és az intimitást. Természetesen kialakulhat közöttetek a vágy a masszázs alatt és továbbvihetitek a dolgot, de nem kell aggódnod, nem fogsz találkozni semmilyen kínos tartalommal.

Igen. Teljesen rendben van, hogy egy új dolgot néha nehéz beiktatni, főleg, ha kettőtök életéről van szó. Ez a kurzus viszont befektetés a kapcsolatotokba. A kurzus segítségével még közelebb tudtok kerülni egymáshoz a pároddal, ezért érdemes belekezdenetek.

Nem kell egyhuzamban letudnotok az egész kurzust. Ez lehet egy napi, vagy heti program, egy új szokás, amit beiktattok az életetekbe. Válasszatok ki egy napot előre, amikor ezzel fogtok foglalkozni és töltsetek el vele 30 percet! Fogjátok fel úgy, mint egy játékot. Én is voltam ezzel így, hogy úgy éreztem nincs elég időm rá. De azt is tudnod kell, hogy MINDIG arra van időnk, amire igazán akarjuk. Ahová a figyelmünket fordítjuk, oda áramlik az energia.

Teljes mértékben.

A fizetéshez a Stripe fizetési megoldást, egy nemzetközileg is elismert fizetési szolgáltatót használok. A bankkártyád adatait nem kapja meg 3. fél – még én sem. A szuperbiztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

Az űrlapon megadod az adataid utána a kártyaadatok résznél be kell írnod a bankkártyád számát, a rajta lévő lejárati dátumot és a biztonsági számokat.

Attól függően, hogy milyen kártyád van, lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést a Bankod telefonos applikációján keresztül, de lehet SMS-t fogsz kapni. Ha mindent rendben van, akkor kész is vagy a vásárlással és átkerülsz egy visszaigazoló oldalra.

1. Szuper gyors

A bankkártyás fizetés esetén azonnal megtörténik minden. Fizetés után létrejön a tanulói fiókod, és egyből megkapod a bejelentkezési adataid, a számlád és kapsz e-mailt a következő lépésekről.

2. Biztonságos

Az adataid titkosítva kerülnek a szolgáltatóhoz, azokhoz 3. fél nem férhet hozzá (én sem kapom meg.) Ennél biztonságosabb fizetési módszert nem lehet elképzelni.

3. Olcsó

Mindkettőnknek olcsóbb: nekem nem kell plusz embert felvenni az adminisztrációra, neked pedig nem kell átutalási díjat fizetni.

4. Egyszerű a pénzvisszafizetés

Ha nem vagy megelégedve a kurzussal, akkor 1 gombnyomásra el tudom készíteni a sztornó számlát, és ezzel vissza is utalom a bankszámládra a kifizetett összeget. Legalábbis azt hiszem, így van… mert még soha nem kellett kipróbálnom 😊

5. Bizalom

Nagyon fontos számomra a bizalom, és nem engedhetem meg magamnak, hogy bárkinél, bármilyen probléma merülhessen fel. Ezért választottam a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fizetési megoldást.

Igen és reméltem, hogy megkérdezed. 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok. Hiszünk benne, hogy ezzel egy fantasztikus új programot fogtok tudni teremteni. Biztosak vagyunk abban, hogy kizárólag pozitív hatása lesz a kapcsolatotokra. Ha valamiért mégis úgy gondolod, hogy ez nem neked való, akkor semmi gond. Csak jelezd nekünk 30 napon belül és visszaadjuk a pénzed.

Egy különleges ember az életedben, különleges ajándékot érdemel...

Ajándékozd meg a szerelmed gyengédséggel, figyelemmel, minőségi idővel az új szuperképességed segítségével!

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.