Masszázs Mesterkurzus

Kényeztessétek egymást és éljétek meg az érzéki, intim, minőségi időt a masszázs segítségével!

Ismerd meg lépésről-lépésre a tökéletes masszázs minden titkát, a hangulat megteremtésétől a profi fogások elsajátításáig, hogy végül egy felejthetetlen masszázsban részesíthesd a párod!

Masszázs Mesterkurzus

Kényeztessétek egymást és éljétek meg az érzéki, intim, minőségi időt a masszázs segítségével!

Ismerd meg lépésről-lépésre a tökéletes masszázs minden titkát, a hangulat megteremtésétől a profi fogások elsajátításáig, hogy végül egy felejthetetlen masszázsban részesíthesd a párod!

Egy különleges ember az életedben, különleges ajándékot érdemel!

A masszázs több, mint egymás dögönyözése.

Egy jó masszírozás ellazítja az izmokat, elfújja a napi
feszültséget, enyhíti a hát-, derék és egyéb fájdalmakat, miközben különleges, meghitt élményt élhettek át együtt.

Olyan minőségi időtöltés, ami mélyebbé és erősebbé teszi a kapcsolatotokat.

Ezzel a képzéssel, az otthonotok kényelméből, a saját tempódban tudod megtanulni a profi masszázs fogásait, komolyabb beruházás és masszázságy nélkül.

Olyan ajándékot tudsz adni a szerelmednek vele, ami örökké tart és mindig örömet és boldogságot fog nyújtani!

Ezzel az ajándékkal

Képes leszel bármikor kényeztetni a Szerelmed

Imádni fogja...

A szerelmed imádni fogja, minden egyes alkalommal, mikor ellazítod, megnyugtatod, megmasszírozod a testét

Különleges ajándék...

Egy olyan ajándékkal tudod meglepni, a szerelmed, amivel kifejezheted mennyire különleges neked

Minőségi idő...

Egy olyan közös programotok lesz a szerelmeddel, amikor kizárólag egymással foglalkoztok és minőségi időt töltötök egymással

5/5
"Nagyon tetszett a páromnak is meg nekem is. Az olajjal kapcsolatos tipp is bejött, nagyon könnyű csinálni és az illata is fantasztikus úgyhogy igazán relaxáló volt. (A zene is ment mellette). Szerintem ez egy remek ötlet és mégegyszer köszönöm a lehetőséget! "
F. Zsanett
5/5
"Párommal mind ketten nagyon szeretjük a masszázst. A kurzus által jobban sikerült elsajátítanom a masszázs technikát. Nagyon hasznos volt a kurzus, minden elemét használni fogom :)"
P. Adrienn
dr_meszaros_adam_002

Dr. Mészáros Ádám

Párkapcsolati mediátor, a Feleségek Klubja és Férjek Klubja közösség alapítója.

@DrMeszarosAdam

5/5

Hosszú évek óta foglalkozom párkapcsolatokkal és konfliktuskezeléssel. Tudom, hogy a legtöbbünk számára a kapcsolatunk jelenti az életünk legszebb és legfontosabb részét. De ugyanakkor éppen a hétköznapi stressz és a rohanás miatt könnyen elfelejtjük, milyen fontos is valójában az, hogy tudjuk, mit érez a párunk, és megadjuk neki azt a figyelmet, amire vágyik.

Az intimitás az egyik alapvető építőköve a harmonikus párkapcsolatnak. Azáltal, hogy megosztjuk egymással az érzéseinket, vágyainkat, és odafigyelünk a másikra, mélyebb köteléket építünk. Az intimitás lehetővé teszi számunkra, hogy érzelmileg közel kerüljünk egymáshoz, és erősítse a kapcsolatunkat.

A Masszázs Mesterkurzuson azonban nem csak az intimitásról lesz szó. A masszázs egy csodálatos módja annak, hogy testi és lelki kapcsolatot építsünk a párunkkal. A masszázs nem csak fizikai érintkezést jelent, hanem azt is, hogy időt szánunk egymásra, és odafigyelünk a párunk testének és szükségleteire. Ezáltal fokozzuk az érzelmek mélységét és az összetartozás érzését.

Az összefonódás élménye, amit a masszázs nyújthat, segíthet elsimítani az esetleges konfliktusokat, és javítani a kommunikációt a párkapcsolatban. Az egymásra való odafigyelés és az érintkezés révén sokkal könnyebb lesz megérteni a másikat, és együttműködni a mindennapok során.

Azért ajánlom szívből a Masszázs Mesterkurzust, mert nemcsak arról szól, hogy megtanulj masszírozni, hanem arról is, hogy mélyebb kapcsolatot építs a pároddal. Engedd meg magadnak azt az élményt, hogy közös időt töltsetek el, ahol csak egymásra figyeltek, és feltöltődhettek az intimitás és a szeretet erejével a masszázs által.

Ez az ajándék más lesz...

Ismerd meg a titkot, ami az átlagos masszázsból “felejthetetlen” masszázst varázsol

Megfelelő környezetet és hangulat

Tudtad, hogy egy igazán jó masszázs valójában csak 50%-ban múlik a technikán? A másik 50%-ot a környezet és a hangulat adja.

Ezért egy átlagos masszázs a nyomába sem tud érni annak, mikor minden részletre odafigyelsz ÉS a technikád is profi.

Megmutatom neked, mire kell figyelned, hogy meg tudd teremteni ezt a különleges légkört. Miről szól a minőségi idő, ha nem erről?

Minden fogást részletesen elmagyarázok

Összesen 22 technikát fogok neked megtanítani a kurzus alatt. Minden gyakorlatról külön videót készítettem, amiben részletesen elmondom, hogy mire kell figyelned és mit, hogyan kell csinálnod.

Az egész olyan, mintha ott lennék melletted és folyamatosan segítenék, hogy egyre jobb legyél.

A videók többsége 1-2 perces, ezért gyorsan tudsz haladni és az új fogásokkal pedig már aznap este tudod kényeztetni a párodat!

Megmutatom hogyan masszírozd meg a párod, hogy teljesen ellazuljon

A gyakorlatok egymásra épülnek, így fokozatosan, egyre jobban fel fogod lazítani a párod testét.

Mire az utolsó gyakorlatot is befejezed, addigra garantáltan leveszed a lábáról.

Rutinok, amiket követni tudsz

A kurzus során összesen 4 teljes masszázskoreográfiát tanítok meg neked, amik különböző hosszúságúak.

Ezek a Mesterkurzus koronái: a tanult technikák összefűzése, amiből az aktuális hangulatnak megfelelően tudtok választani.

Ezeken a videókon nem beszélek, csak a meditatív zene hallatszik, így nyugodtan nézheted és követheted masszázs közben is. Ezekkel a koreográfiákkal a párod garantáltan elolvad a karjaidban!

A kurzust 3 szintre bontottam neked. Minden szint végén egy teljes koreográfiát kapsz, amivel gyakorolhatod a technikákat. A szintek egymásra épülnek, és a 3 szint elvégzése után képes leszel egy teljes körű masszázsélményt adni, amivel teljesen le tudod nyűgözni a párodat. Ezzel a 25 perces masszázsrutinnal a karjaidban fog elolvadni!
Rátkai-Orbán Vivien
Masszázs Pároknak Alapítója

Hogyan épül fel a kurzus?

Összesen 22, azonnal alkalmazható fogásból és 4 teljes masszázsprogramból áll

1. Szint - A lélek szintje

Relaxációs technikák​​

Először finom, gyengéd technikákkal egymásra hangolódtok. Itt nemcsak képes leszel ellazítani és megnyugtatni a párod, de az intimitáshoz és a minőségi időhöz szükséges légkört is képes leszel megteremteni.

7 Fogás | 1 Masszázsprogram

2. Szint - A Test szintje

Izomcsomók és feszültség megszüntetése​

Itt már haladóbb technikákat mutatok neked, amivel képes leszel megtalálni és fellazítani az izomcsomókat. Ezekkel a technikákkal már sokkal jobban átdolgozhatod a párod, így testileg és lelkileg is képes lesz megnyugodni.

Ez lesz azaz állapot, amikor egyre jobban ellazul, mert annyira kellemesen fogja érezni magát.

Fogás | 1 Masszázsprogram

3. Szint - A Teljes Ellazulás szintje

Mélyizmok masszírozása​

Olyan haladó technikákat fogsz alkalmazni, amivel fel tudod oldani a feszültséget a párod tetében a mélyizmok és szövetek megdolgozásával. Ez a teljes ellazulás szintje.

Ezek mély, erőteljesebb technikák, amiknek a segítségével teljesen leveszed a párodat a lábáról: szinte szó szerint a karjaidban fog elolvadni! 

Fogás | 2 Masszázsprogram

Fedezd fel az új szuperképességed!

A Mesterkurzuson nem csak a technikákat mutatom meg, hanem azokról az apró dolgokról is mesélek majd, amikkel sokkal magasabb szintre tudod emelni az élményt, és így teljesen le tudod venni a párod a lábáról.

Sőt! Azt is megmutatom, hogyan masszírozz úgy, hogy neked is kellemes legyen.

Rátkai-Orbán Vivien

Hivatalos Gyógymasszőri végzettséggel, 7 év tapasztalattal és egy sikeres, szalonnal a hátam mögött biztos vagyok benne, hogy neked is tudok segíteni

Szia Rátkai-Orbán Vivien vagyok!

Gyerekkorom óta késztetést érzek, hogy segítsek az embereknek, ezért már évek óta nem csak masszírozok, de tanítok is. Amikor a vendégeim nagy része arról panaszkodott, hogy a párjuk nem tudja őket jól megmasszírozni egy-egy stresszes munkanap végén, elkezdtem egyszerű, otthon is alkalmazható masszázstechnikákat mutatni nekik.

Nem csodálom, ha nehézséget okoz a masszázs, mivel nekem is több évembe telt, mire tökéletesre fejlesztettem a technikám, de jó hírem van, neked nem kell gyógymasszőrnek lenned, hogy otthon, profin megtudd masszírozni a párod.

A fáradtság, kényelmetlenség, a fájó karok és amiért nem tudsz kellő erővel és ideig masszírozni, annak a legfőbb oka a rossz technika és a körülmények.

Ennek nem kell így lennie!

Rájöttem, hogy sokkal több párnak tudok segíteni, ha ezt a tudást online is elérhető formába öntöm.

A férjemmel mi is rendszeresen megmasszírozzuk egymást és ilyenkor teljesen kizárjuk a külvilágot, csak mi vagyunk ketten. Ez számunkra egyfajta rituálé, ami az együtt töltött minőségi időről szól.

Az érintésekről, az egymásra hangolódásról és az intimitásról: ennek (is) köszönhetjük, hogy a kapcsolatunk napról-napra egyre erősebb.

Ebben a kurzusban 7 év masszázs tapasztalatot adok a kezedbe és megmutatom hogyan Te is otthon, intim környezetben, profin megmasszírozni a párod.

Év szakmai tapasztalat
6 +
Szintű kényeztetés
3
Egyszerű, de hatásos gyakorlat
10
Teljes, profi „masszázskoreográfia”
4

Mit tartalmaz a Masszázs Mesterkurzus?

Hasznos tippek, hogy mire figyelj masszázs közben

Értéke: 4.990 Ft

22 fogás, videóval, részletes magyarázattal

Értéke: 29.990 Ft

3 masszázs koreográfia hangulatos aláfestő zenével

Értéke: 9.990 Ft

1 teljes, 25 perces masszázs koreográfia zenével

Értéke: 9.990 Ft

Most EXTRA BÓNUSZOKAT is kapsz!

Add ajándékba a masszázs örömét egy barátodnak!

+1 ajándék hozzáférés

A vásárlásod mellé most egy extra ajándék hozzáférést kapsz, amit ajándékutalvány formájában oda tudod adni egy kedves barátodnak, akit szívesen meglepnél vele. Így nem csak magatoknak tudsz most örömet okozni, hanem másoknak is.

Értéke: 24.990 Ft

Most kezded az otthoni masszázst?

Masszázs Minikurzus

Ebben az minikurzusban 7 szuper tippet és 5 egyszerű technikát mutatok meg neked, amivel magasabb szintre emelheted az otthoni masszázs élményét. A Minikurzus egy ajándék koreográfiát is tartalmaz, amiben egymásra építve mutatom meg a tanult technikákat. A párod imádni fog érte!

7 tipp | 5 Fogás | 1 Rutin

Értéke: 4.990 Ft

Egy rövid, de tökéletes kikapcsolódást nyújtanál a párodnak?

Talpmasszázs Minikurzus

Egy nehéz nap után, vagy ha csak egy kis kényeztetésre vágyik a párod, akkor ez a tökéletes megoldás. Egy jó talpmasszázs után teljesen felfrissül és úgy fogja érezni magát, mintha kicserélték volna.

15 Fogás | 1 Rutin

Értéke: 3.990 Ft

Szeretnél valamit a masszázson túl is?

Egy különleges kurzust is választhatsz, amit a fizetési oldalon tudsz hozzáadni a rendelésedhez

Fejtörést okoz a következő randiprogram kitalálása?

Érzelmi Kalandok Extrákkal

Szeretnél hétről-hétre izgalmas kalandokat, kihívásokat és kérdéseket kapni, amivel még magasabb szintre emelheted a kapcsolatod? Nem kell gondolkodnod a randi ötleteken, mert minden héten egy új, izgalmas kalandban lesz részed! Heti szinten fogsz 1-1 izgalmas feladatot kapni + 5 olyan kérdést, amivel még jobban megismerheted a párod és ápolhatod a kapcsolatod.

Értéke: 9.990 Ft

Szuperül megcsináltátok!

5/5
"Sosem tanultunk masszírozni, de azért próbálkoztunk. Hasonló mozdulatokat alkalmaztunk, de örülök hogy láthattam hogy egy profi hogy csinálja, mert hasonló mozdulatokat egy kézzel csináltam a mutatóujjam bütykével, de így két kézzel, ujjakkal, ahogy mutattad kellemesebb a páromnak. Nagyon tetszik az egész felület, amelyen a kurzus van, átlátható, könnyű eligazodni és szép is. A videókban jól lehet látni a technikákat, érthető a magyarázat és kellemes a háttérzene. Gondolkodom hogy tudnék-e valami építő kritikát mondani, de nem jut eszembe semmi kifogásolni való, szuperül megcsináltátok."
Szabó Hangya Tamara

Had kényeztesselek még egy picit...

A kurzusokhoz az alábbi kényelmi extrák is járnak neked!

Folyamatos segítség

Nem hagylak magadra. Ha bármilyen kérdésed van masszázzsal kapcsolatban, akkor örömmel segítek a Messengeren, vagy Emailben.

Gyönyörű felület

Más masszázs anyagokkal ellentétben a kurzusaim gyönyörű, könnyen kezelhető felületről érhetők el és a videók készítése során is az volt a célom, hogy ízléses és minőségi anyagok szülessenek.

Tanulj bárhonnan

A kurzusokat a telefonodról, vagy egy tabletről is eltudod végezni, csak internet hozzáférésre van szükséged.

Masszázs Mesterkurzus

Minden egyben, ami a tökéletes otthoni masszázshoz kell neked, hogy elvarázsold  a párod!

Ezt mind megkapod a Mesterkurzusban most...

Pároknak, akik mindent ki akarnak hozni az otthoni masszázsból
24.990 Ft Egyszeri befektetés
  • Hasznos tippek, hogy mire figyelj masszázs közben - Értéke: 4.990 Ft
  • 22 fogás, videóval, részletes magyarázattal - Értéke: 29.990 Ft
  • 3 rövid koreográfia hangulatos aláfestő zenével - Értéke: 9.990 Ft
  • 1 teljes, 25 perces masszázs koreográfia zenével - Értéke: 9.990 Ft
  • Bónusz: Masszázs Minikurzus - Értéke:4.990 Ft
  • Bónusz: Talpmasszázs Minikurzus - Értéke:3.990 Ft
  • Korlátlan, örökös hozzáférés

A Mesterkurzus teljes értéke: 63.940 Ft

A Mesterkurzus ára csupán 24.990 Ft

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Őszintén hiszek abban, hogy ez a kurzus valóban segít majd megtanulni az alap- és profi fogásokat, ellazítani a párodat, és új szintre emelni a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amit vártál, írj egy e-mailt 30 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom neked a teljes vételárat. Én biztosan tudom, hogy a kurzus anyagával 100%-ban meg leszel elégedve – de ha mégsem, szólj nyugodtan!

Örökös hozzáférés

Örökös, korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusainkhoz. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy jobbá tegyük az anyagainkat. Ha egyszer megvásárolsz egy kurzust, akkor azt bármikor el tudod érni számítógépről, vagy mobilról egyaránt. Csupán internet hozzáférésre van szükséged.

Visszajelzések SZUPER pároktól:

Több ilyen emberre lenne szükség Magyarországon!

5/5
"Nagyon szimpatikus az összes kurzus és az e-mailek is amiket küldtél. A párom szuperül masszíroz én viszont erősen nemtudok, ahogy ő kedvelné s gondoltam itt tanulok pár praktikus praktikát. Mindenképpen le szerettem volna írni neked, hogy nagyon szimpatikus és dicsérendő amit csinálsz. Több ilyen emberre lenne szükség Magyarországon! Csak így tovább! Legyen csodaszép napod! Az enyém miattad már az szuperül kezdődik."
Kiss Zsófi

Szuperül megcsináltátok!

5/5
"Sosem tanultunk masszírozni, de azért próbálkoztunk. Hasonló mozdulatokat alkalmaztunk, de örülök hogy láthattam hogy egy profi hogy csinálja, mert hasonló mozdulatokat egy kézzel csináltam a mutatóujjam bütykével, de így két kézzel, ujjakkal, ahogy mutattad kellemesebb a páromnak. Nagyon tetszik az egész felület, amelyen a kurzus van, átlátható, könnyű eligazodni és szép is. A videókban jól lehet látni a technikákat, érthető a magyarázat és kellemes a háttérzene. Gondolkodom hogy tudnék-e valami építő kritikát mondani, de nem jut eszembe semmi kifogásolni való, szuperül megcsináltátok."
Szabó Hangya Tamara

Mennyit ér valójában az itt megtanult tudásod...

Ha masszőrhöz jártok...

Egy masszázs ára 5.000-10.000 Ft között mozog alkalmanként, ezért számoljunk 8.000 Ft-al, mert az egy erős átlag.

Ha megmasszírozod a párod hetente, akkor a kurzus nektek havonta 32.000 Ft-ot ér, ami évi 384.000 Ft! Ha még cseréltek is, és a párod is megmasszíroz téged, akkor a matekot inkább nem is mondom, hanem rád bízom!

De valójában ennél sokkal többet ér, mert azaz együtt töltött minőségi idő és élmény, amit a masszázzsal nyújtasz a párodnak, megfizethetetlen.

Más ajándékokkal, alkalmi programokkal szemben...

Egy 3-4 fogásos vacsora jobb helyeken 2 főre, könnyedén 10-15.000 Ft felett van. Ha még rendeltek egy palack finom bort is, gyorsan eléritek a 20.000 Ft-ot és akkor még a borravalót és a taxit nem is számoltam!

Ezzel szemben a masszázs kurzus egy egyszeri, örök befektetés, amit bármikor elő tudtok venni! Stresszoldás, fájdalomcsillapítás, randiest, nyaralás, wellness hétvége? Csak pár alkalom, amikor jól jön az itt megszerzett tudás.

Ez a kurzus lesz a Jolly Joker a kapcsolatodban, amihez bármikor hozzá tudsz nyúlni, viszont fizetned, csak egyszer kellett érte!

Vadas János

KisPapa Coach, párkapcsolati tanácsadó, családállító, és képződő mentálhigiénés szakember

@kispapacoach_official

5/5

A KisPapa Coaching üléseken szükségszerűen felmerülnek párkapcsolati kérdések. Az a tapasztalat, hogy egy idő után a párok elfelejtik, hogy milyen fontos, hogy feltöltsék egymást. Vivien és Tamás elhozta nekünk az ultimate párkapcsolati gyógyszert: A Masszázs Pároknak Mesterkurzust!

Ebben a kurzusban egyesül minden, amire egy párnak szüksége van. Minőségi idő, érintés, egymásra hangolódás testileg és lelkileg. Évekkel ezelőtt elvégeztem egy profi, német masszázs kurzust, de a Masszázs Pároknak Mesterkurzus Magyarországon úttörő és hozza azt a magas minőséget és színvonalat, amit én megismertem ott.

Nagyon user friendly a weboldal és a kurzus is.

Szuper összeszedett anyag, látszik, hogy sok munka van benne. Mindegy mi a szeretetnyelved, ez  a kurzus mind az ötöt egyesíti. Ha szeretnél egy kis energiát vinni a párkapcsolatodba, ha bízol az újdonságok frissítő erejében, akkor ez tökéletes ajándék.

Gyakran ismételt kérdések

A legtöbben ezeket szokták kérdezni a vásárlás előtt

Azonnal! A vásárlás után automatikusan létrejön a tanulói fiókod, és azonnal hozzáférsz a teljes kurzushoz.

A kurzushoz örökös hozzáférésed van. Bármikor eléred a leckéket és a videókat, számítógépről vagy mobilról egyaránt – csak internet kell hozzá 😊

Igen. A leckéket kimondottan laikusok számára állítottam össze, semmilyen előképzettség nem kell hozzá. Az alapoktól mutatom meg a fogásokat, hogy akkor is fantasztikus élményt nyújthass a párodnak, ha soha, senkit nem masszíroztál még meg.

Igen! 😊 A technikák, amiket megmutatok a kurzuson egyszerűek, de nem különböznek azoktól, amiket a profi masszőrök használnak. A fogásokon kívül elméleti leckéket is kapsz, amik segítenek a helyes masszázspozíció, vagy masszázsolaj kiválasztásában, és egy teljes masszázsprogramot is bemutatok, amit egy az egyben le tudsz másolni. Ebben a videóban nem beszélek, csak a nyugtató zenét hallod, ezért nyugodtan beteheted és követheted masszázs közben, nem fogja kizökkenteni a párod!

Igen. A kurzusban összesen 35 videót találsz, amiben mindent elmondok, amire figyelned kell egy otthoni masszázs során. Olyan tippeket fogok adni, amikre biztos vagyok, hogy nem is gondoltál. Összesen 22 gyakorlatot tartalmaz a kurzus. A gyakorlatokat pedig külön-külön is bemutatom, hogy könnyen megtudd tanulni őket. A gyakorlatok alatt végig vezetlek és mondom, hogy mit kell csinálnod, ezért magabiztosan csinálhatod őket. Ha az ingyenes kurzust megtudtad csinálni, akkor ez is menni fog.

A masszázsban az a legszebb, hogy semmit nem kell csinálni – csak ami nektek jól esik. Én átadom neked a tudásom legjavát, és rajtad áll, hogy mennyit, mit szeretnél belőle felhasználni.
A gyakorlatok viszont egymásra épülnek, ezért érdemes legalább egyszer kipróbálni mindegyiket – majd közösen eldönthetitek, hogy mennyire esnek jól a párodnak, illetve neked.

Nem! Olyan, professzionális gyógymasszázs technikákat mutatok, amik segítenek ellazítani a párodat, kimasszírozni belőle a napi stresszt, csökkenteni az ülőmunka okozta hát- és derékfájdalmakat, ugyanakkor megteremteni egyfajta különleges, bensőséges hangulatot. A kurzus során egyetlen videóban sem lesz meztelenkedés, vagy 18+ technikák.
Természetesen előfordulhat, hogy a különleges légkör, és az intim hangulat hatására felébred bennetek a vágy, de ez már teljesen rátok van bízva, hogy milyen irányba viszitek tovább a masszázst 😊

Igen. Az idő miatt ne aggódj: a technikákat 1-2 perces videókban mutatom be, csak a teljes koreográfiák hosszabbak ennél. A kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, rajtatok áll, hogy mennyi időtök van, hány új fogást próbáltok ki egy nap vagy egy héten.

Érdemes rászánni az időt, hiszen ez a kurzus nem csupán egy kellemes időtöltés, hanem egy olyan közös program, ami teljesen új szintre emeli a kapcsolatotokat. A masszázs segítségével még közelebb tudtok kerülni egymáshoz a pároddal, ezért érdemes belekezdenetek.

Nem kell egyhuzamban letudnotok az egész kurzust. Ez lehet egy napi, vagy heti program, egy új szokás, amit beiktattok az életetekbe. Válasszatok ki egy napot előre, amikor ezzel fogtok foglalkozni és töltsetek el vele 30 percet! Fogjátok fel úgy, mint egy játékot, ami mindkettőtöket teljesen ellazít, és elmélyíti a kapcsolatotokat is.

Ez csak rajtatok áll. Vannak párok, akik napok, vagy hetek alatt végzik csak el a kurzust, mert így tudják beiktatni az idejükbe, de vannak, akik egyhuzamban végigcsinálják. A teljes kurzust meg tudjátok csinálni 90 perc alatt, ha nagyon aktívak vagytok. De ahhoz, hogy a technikák igazán jól menjenek, gyakorolni és ismételni kell, ezért picit több idő, amíg valóban profi szintre kerültök.

Természetesen igen. 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok minden kurzusomra, mert hiszek benne, hogy nem lesz rá szükséged. A masszázs garantáltan pozitív hatással lesz a kapcsolatotokra. Ha valamiért mégis úgy gondolod, hogy ez nem neked való, akkor semmi gond, csak jelezd 30 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom a pénzed.

Teljes mértékben.
A fizetéshez a Paylike fizetési megoldást, egy nemzetközileg is elismert fizetési szolgáltatót használok. A bankkártyád adatait nem kapja meg 3. fél – még én sem. A szuperbiztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

Ha a fenti űrlapon megadod az adataid és rákattintasz a Fizetés gombra, megjelenik a Paylike fizetési felülete.

Itt be kell írnod a bankkártyád számát, a rajta lévő nevet, lejárati dátumot és a biztonsági számokat.

Attól függően, hogy milyen kártyád van, lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést, erről SMS-t fogsz kapni. Ha mindent rendben talált a Paylike, akkor kész is vagy a vásárlással.

1. Szuper gyors

A bankkártyás fizetés esetén azonnal megtörténik minden. Fizetés után létrejön a tanulói fiókod, és egyből megkapod a bejelentkezési adataid, a számlád és kapsz e-mailt a következő lépésekről.

2. Biztonságos

Az adataid titkosítva kerülnek a szolgáltatóhoz, azokhoz 3. fél nem férhet hozzá (én sem kapom meg.) Ennél biztonságosabb fizetési módszert nem lehet elképzelni.

3. Olcsó

Mindkettőnknek olcsóbb: nekem nem kell plusz embert felvenni az adminisztrációra, neked pedig nem kell átutalási díjat fizetni.

4. Egyszerű a pénzvisszafizetés

Ha nem vagy megelégedve a kurzussal, akkor 1 gombnyomásra el tudom készíteni a sztornó számlát, és ezzel vissza is utalom a bankszámládra a kifizetett összeget. Legalábbis azt hiszem, így van… mert még soha nem kellett kipróbálnom 😊

5. Bizalom

Nagyon fontos számomra a bizalom, és nem engedhetem meg magamnak, hogy bárkinél, bármilyen probléma merülhessen fel. Ezért választottam a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fizetési megoldást.

Egy különleges ember az életedben, különleges ajándékot érdemel...

Ajándékozd meg a szerelmed gyengédséggel, figyelemmel, minőségi idővel az új szuperképességed segítségével!

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.