Online Masszázs Minikurzus Pároknak:

Kényeztesd, 
Lazítsd el, 
Nyűgözd le párodat a masszázstechnikáddal!

7 elméleti lecke, 5 fogás az izmok ellazítására, 1 teljes masszázsprogram

A Minikurzus elvégzése után fantasztikus élményben tudod részesíteni a párod, mert sokkal ügyesebben fogsz masszírozni. A Kedvesed imádni fogja!

A Minikurzuson megmutatom, hogyan masszírozd profi technikákkal a párod, otthoni környezetben!

A Minikurzus neked szól, ha...
Év szakmai tapasztalat
6 +
Elméleti lecke
7
Egyszerű, de hatásos gyakorlat​
5
Teljes, profi „masszázskoreográfia”​
1

Kinek ajánljuk a Masszázs Pároknak Minikurzus?

A minikurzust azoknak a pároknak álmodtuk meg, akik szívesen masszírozzák otthon egymást, és szeretnének igazi, profi technikákat bevetni. Ha arra vágysz, hogy a párod teljesen ellazuljon, sőt, dorombolni kezdjen a karjaidban, akkor én megmutatom, hogyan érheted ezt el!

A Minikurzus a Masszázs Pároknak Mesterkurzusom kistestvére: egy elméleti bevezető után könnyen és gyorsan elsajátítható fogásokat mutat be. 5 profi gyakorlatot kapsz tőlem, a végén pedig egy teljes masszázsprogramot, amit a párod garantáltan imádni fog.

Szeretnéd, hogy a párod igazán jól érezze magát masszázs közben?

A Minikurzussal biztos lehetsz benne, hogy imádni fogja, amit csinálsz!

A kurzuson egy elméleti bevezető után könnyen és gyorsan elsajátítható fogásokat tanítok meg neked. 5 profi gyakorlatot kapsz tőlem, ezeket rövid, 1-2 perces videókban mutatom be és magyarázom el. Ezeket a megfelelő sorrendben alkalmazva a párod teljesen el fog lazulni a kezeid alatt.

Attól tartasz, hogy összekevered majd? Ne aggódj, kapsz egy teljes masszázsprogramot is, egy videót, amiben nem beszélek, csak a technikákat mutatom kellemes, aláfestő zenével – ezt akár nézheted is menet közben, így biztosan jól csinálsz mindent.

Garantálom, hogy a párod odáig lesz érte!

Gyönyörű tanulói fiók, gyors haladás

A kurzust egy könnyen kezelhető, gyönyörű tanulói fiókból éred el, itt az összes leckét megtalálod egyben.

Bárhonnan, bármilyen eszközről hozzáférsz a leckékhez, csupán internet hozzáférésre lesz szükséged.

A kurzus videói általában 1-2 percesek, a teljes masszázsprogramot bemutató videó is alig több, mint 6 perc: gyorsan megtanulhatod, majd korlátlan mennyiségben alkalmazhatod a fogásokat!

Garantálom, hogy a kurzus elvégzése után elégedett leszel a megszerzett tudással, a párod pedig imádni fogja ezeket a technikákat.

5/5
"Nagyon örülök, hogy megosztod velünk a tudásod, én személy szerint sokat tanultam belőle. A párom gyakran kéri tőlem, hogy masszírozzam meg mert olyan jólesik neki, én pedig igyekeztem eddig eleget tenni a kérésének, de nem tudtam semmilyen különösebb masszázsfogást, de szerettem volna a kedvére tenni, ezért próbáltam minden rendelkezésemre álló forrásból szert tenni némi ötletre, több kevesebb sikerrel. Így mikor megláttam a Masszázs Pároknak Minikurzusodat, rögtön éltem is a lehetőséggel. Miután végigolvastam és megnéztem a videókat, másnap ki is próbáltam újonnan szerzett tudásom a páromon, és nagyon tetszett neki. Még egyszer nagyon köszönöm!
M. Alexandra

Mit tartalmaz a Masszázs Minikurzus?

Gyógymasszőrből oktató

Ki vagyok én és miért állítottam össze ezt a kurzust?

Rátkai-Orbán Vivien vagyok, profi gyógymasszőr immár több mint 6 éve. Gyerekkorom óta késztetést érzek, hogy segítsek az embereknek, ezért már évek óta nem csak masszírozok, de tanítok is. Amikor a vendégeim nagy része arról panaszkodott, hogy a párjuk nem tudja őket jól megmasszírozni egy-egy stresszes munkanap végén, elkezdtem egyszerű, otthon is alkalmazható masszázstechnikákat mutatni nekik.

Idővel rájöttem, hogy sokkal több párnak tudok segíteni, ha ezt a tudást online is elérhető formába öntöm. 

A férjemmel mi is rendszeresen megmasszírozzuk egymást és ilyenkor teljesen kizárjuk a külvilágot, csak mi vagyunk ketten. Ez számunkra egyfajta rituálé, ami az együtt töltött minőségi időről szól. Az érintésekről, az egymásra hangolódásról és az intimitásról: ennek (is) köszönhetjük, hogy a kapcsolatunk napról-napra egyre erősebb.

Ezt a különleges élményt, a hosszú és tartalmas párkapcsolat „titkát” szeretném átadni minél több párnak. 

7 elméleti lecke

A kurzus elején rendbe tesszük az alapokat: hol masszírozz, hogyan teremtsd meg a hangulatot, milyen masszázsolajat használj, hogyan helyezkedj, hogy neked és a párodnak is a lehető legkényelmesebb legyen. Így te sem fogsz pár perc után kifáradni, és tovább tarthat a masszázsélmény!

5 profi technika

Megmutatom a legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb fogásokat, amiket bárki könnyen elsajátíthat. A videókban részletesen el is magyarázom, hogyan csináld, és mire jó az adott fogás, így nem lesz gond lemásolni!

Egy teljes masszázsprogram

A kurzuson nem csak különböző fogásokat és technikákat mutatok be, hanem egy komplett masszázsprogramot is a „bemelegítéstől”, a ráhangoló mozdulatoktól az erőteljesebb technikákig. Ezen a videón nem beszélek, csak a kellemes, meditatív zene hallható, ezért nyugodtan beteheted és követheted masszázs közben is.

Miért érdemes most megvenned a Minikurzust?

Azért, mert hiszek benne, hogy a masszázsnak igazi gyógyító, egészségmegőrző varázsereje van. Segít megszabadulni a stressztől, ellazít, segít, hogy egymásra hangolódjatok, és ez nem csak a testnek tesz jót, hanem a kapcsolatotokat is egy új szintre emeli.

A Minikurzus egy bevezetés a masszírozás világába, egyfajta kedvcsináló ahhoz, hogy új szintre emeljétek a tudásotokat.

5/5
A párom egy fárasztó, mozgalmas hétvége után meg lett dögönyözve. 😀 Tetszett neki. Teljesen ellazult. Örült, hogy tanultam pár speckó fogást. Azt mondta, bármikor gyakorolhatok rajta. 😀
V. Fruzsina
5/5
" Nagyon tetszett a páromnak is meg nekem is. Az olajjal kapcsolatos tipp is bejött, nagyon könnyű csinálni és az illata is fantasztikus úgyhogy igazán relaxáló volt. (A zene is ment mellette). Szerintem ez egy remek ötlet és mégegyszer köszönöm a lehetőséget! "
F. Zsanett
5/5
" Párommal mind ketten nagyon szeretjük a masszázst. A kurzus által jobban sikerült elsajátítanom a masszázs technikát. Nagyon hasznos volt a kurzus, minden elemét használni fogom 🙂 "
P. Adrienn

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Őszintén hiszek abban, hogy ez a kurzus valóban segít majd megtanulni az alap- és profi fogásokat, ellazítani a párodat, és új szintre emelni a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, hogy mégsem azt kaptad, amit vártál, írj egy e-mailt 30 napon belül, és kérdés nélkül visszautalom neked a teljes vételárat. 
Én biztosan tudom, hogy a kurzus anyagával 100%-ban meg leszel elégedve – de ha mégsem, szólj nyugodtan!

Örökös hozzáférés

Örökös, korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusainkhoz. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy jobbá tegyük az anyagainkat. Ha egyszer megvásárolsz egy kurzust, akkor azt bármikor el tudod érni számítógépről, vagy mobilról egyaránt. Csupán internet hozzáférésre van szükséged.

Mit mondanak, akik már elvégezték a Minikurzust?

Több ilyen emberre lenne szükség Magyarországon!

5/5
" Nagyon szimpatikus az összes kurzus és az e-mailek is amiket küldtél. A párom szuperül masszíroz én viszont erősen nemtudok, ahogy ő kedvelné s gondoltam itt tanulok pár praktikus praktikát. Mindenképpen le szerettem volna írni neked, hogy nagyon szimpatikus és dicsérendő amit csinálsz. Több ilyen emberre lenne szükség Magyarországon! Csak így tovább! Legyen csodaszép napod! Az enyém miattad már az szuperül kezdődik. "
Kiss Zsófi

Szuperül megcsináltátok!

5/5
Sosem tanultunk masszírozni, de azért próbálkoztunk. Hasonló mozdulatokat alkalmaztunk, de örülök hogy láthattam hogy egy profi hogy csinálja, mert hasonló mozdulatokat egy kézzel csináltam a mutatóujjam bütykével, de így két kézzel, ujjakkal, ahogy mutattad kellemesebb a páromnak. Nagyon tetszik az egész felület, amelyen a kurzus van, átlátható, könnyű eligazodni és szép is. A videókban jól lehet látni a technikákat, érthető a magyarázat és kellemes a háttérzene. Gondolkodom hogy tudnék-e valami építő kritikát mondani, de nem jut eszembe semmi kifogásolni való, szuperül megcsináltátok.
Szabó Hangya Tamara

Melyik opciót választod?

A Minikurzus tökéletes választás, ha most ismerkedtek az otthoni masszázzsal, de választhatod a Mesterkurzus is, ami sokkal jobban megéri!

Mesterkurzus

Pároknak, akik mindent ki akarnak hozni az otthoni masszázsból
24.990 Ft Egyszeri befektetés
 • Hasznos tippek, hogy mire figyelj masszázs közben - Értéke: 4.990 Ft
 • 22 fogás, videóval, részletes magyarázattal - Értéke: 29.990 Ft
 • 3 rövid koreográfia hangulatos aláfestő zenével - Értéke: 9.990 Ft
 • 1 teljes masszázs koreográfia zenével - Értéke: 9.990 Ft
 • Bónusz: Masszázs Minikurzus - Értéke: 4.990 Ft
 • Bónusz: Talpmasszázs Minikurzus - Értéke: 3.990 Ft
 • Korlátlan, örökös hozzáférés

Minikurzus

Pároknak, akik most ismerkednek a masszázzsal
4.990 Ft Egyszeri befektetés
 • Hasznos tippek, hogy mire figyelj masszázs közben - Értéke: 4.990 Ft
 • 5 fogás, videóval, részletes magyarázattal - Értéke: 6.990 Ft
 • 1 rövid masszázs koreográfia zenével - Értéke: 3.990 Ft
 • Korlátlan, örökös hozzáférés

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttem neked a gyakran feltett kérdéseket és megválaszoltam

Azonnal! A vásárlás után automatikusan létrejön a tanulói fiókod, és azonnal hozzáférsz a teljes kurzushoz.

Igen. A leckéket kimondottan laikusok számára állítottam össze, semmilyen előképzettség nem kell hozzá. Az alapoktól mutatom meg a fogásokat, hogy akkor is fantasztikus élményt nyújthass a párodnak, ha soha, senkit nem masszíroztál még meg.

Igen:) A technikák, amiket megmutatok a kurzuson egyszerűek, de nem különböznek azoktól, amiket a profi masszőrök használnak. A fogásokon kívül elméleti leckéket is kapsz, amik segítenek a helyes masszázspozíció, vagy masszázsolaj kiválasztásában, és egy teljes masszázsprogramot is bemutatok, amit egy az egyben le tudsz másolni. Ebben a videóban nem beszélek, csak a nyugtató zenét hallod, ezért nyugodtan beteheted és követheted masszázs közben, nem fogja kizökkenteni a párod!

Igen. Olyan tippeket fogok adni, amikre biztos vagyok, hogy nem is gondoltál. Összesen 5 gyakorlatot tartalmaz a kurzus. A gyakorlatokat pedig külön-külön is bemutatom, hogy könnyen meg tudd tanulni őket. A gyakorlatok alatt végig vezetlek és mondom, hogy mit kell csinálnod, ezért magabiztosan csinálhatod őket.

Nem. A gyakorlatok és a rutinok azért vannak, hogy egy alapot adjon nektek és ettől teljesen el tudtok térni, ha akartok. Egyes gyakorlatokat meg is ismételhettek és tovább is csinálhatjátok őket. A gyakorlatok viszont úgy vannak felépítve, hogy folyamatosan, egyre jobban ellazítsák a párod testét. Ha már rutinos leszel, akkor bátran elkezdhetsz kísérletezni, de addig nyugodtan gyakorolj és maradj meg a rutinnál.

Nem. Mivel éveken keresztül masszíroztam, sajnos vannak negatív tapasztalataim és tudom, hogy sokan összekeverik a masszázst egy másik szolgáltatással. Mikor a férjemmel létrehoztuk ezt a kurzust tudtuk, hogy ez a kérdés fel fog merülni az emberek fejében. Ebben a kurzusban semmilyen szexuális tartalom, meztelenkedés nincs, ami miatt neked, a párodnak, vagy nekünk kellemetlenül kellene éreznünk magunkat. A célom ezzel a kurzussal, hogy visszahozzam a párok életébe a minőségi időt és az intimitást. Természetesen kialakulhat közöttetek a vágy a masszázs alatt és továbbvihetitek a dolgot, de nem kell aggódnod, nem fogsz találkozni semmilyen kínos tartalommal.

Igen. Teljesen rendben van, hogy egy új dolgot néha nehéz beiktatni, főleg, ha kettőtök életéről van szó. Ez a kurzus viszont befektetés a kapcsolatotokba. A kurzus segítségével még közelebb tudtok kerülni egymáshoz a pároddal, ezért érdemes belekezdenetek.

Nem kell egyhuzamban letudnotok az egész kurzust. Ez lehet egy napi, vagy heti program, egy új szokás, amit beiktattok az életetekbe. Válasszatok ki egy napot előre, amikor ezzel fogtok foglalkozni és töltsetek el vele 30 percet! Fogjátok fel úgy, mint egy játékot. Én is voltam ezzel így, hogy úgy éreztem nincs elég időm rá. De azt is tudnod kell, hogy MINDIG arra van időnk, amire igazán akarjuk. Ahová a figyelmünket fordítjuk, oda áramlik az energia.

A kurzushoz örökös hozzáférésed van. Bármikor eléred a leckéket és a videókat, számítógépről vagy mobilról egyaránt – csak internet kell hozzá 😊

Teljes mértékben.

A fizetéshez a Paylike fizetési megoldást, egy nemzetközileg is elismert fizetési szolgáltatót használok. A bankkártyád adatait nem kapja meg 3. fél – még én sem. A szuperbiztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

Ha a fenti űrlapon megadod az adataid és rákattintasz a fizetés gombra, megjelenik a Paylike fizetési felülete.

Itt be kell írnod a bankkártyád számát, a rajta lévő nevet, lejárati dátumot és a biztonsági számokat.

Attól függően, hogy milyen kártyád van, lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést, erről SMS-t fogsz kapni. Ha mindent rendben talált a Paylike, akkor kész is vagy a vásárlással.

1. Szuper gyors

A bankkártyás fizetés esetén azonnal megtörténik minden. Fizetés után létrejön a tanulói fiókod, és egyből megkapod a bejelentkezési adataid, a számlád és kapsz e-mailt a következő lépésekről.

2. Biztonságos

Az adataid titkosítva kerülnek a szolgáltatóhoz, azokhoz 3. fél nem férhet hozzá (én sem kapom meg.) Ennél biztonságosabb fizetési módszert nem lehet elképzelni.

3. Olcsó

Mindkettőnknek olcsóbb: nekem nem kell plusz embert felvenni az adminisztrációra, neked pedig nem kell átutalási díjat fizetni.

4. Egyszerű a pénzvisszafizetés

Ha nem vagy megelégedve a kurzussal, akkor 1 gombnyomásra el tudom készíteni a sztornó számlát, és ezzel vissza is utalom a bankszámládra a kifizetett összeget. Legalábbis azt hiszem, így van… mert még soha nem kellett kipróbálnom 😊

5. Bizalom

Nagyon fontos számomra a bizalom, és nem engedhetem meg magamnak, hogy bárkinél, bármilyen probléma merülhessen fel. Ezért választottam a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fizetési megoldást.

Igen és reméltem, hogy megkérdezed. 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok. Hiszünk benne, hogy ezzel egy fantasztikus új programot fogtok tudni teremteni. Biztosak vagyunk abban, hogy kizárólag pozitív hatása lesz a kapcsolatotokra. Ha valamiért mégis úgy gondolod, hogy ez nem neked való, akkor semmi gond. Csak jelezd nekünk 30 napon belül és visszaadjuk a pénzed.

Egy különleges ember az életedben, különleges ajándékot érdemel...

Ajándékozd meg a szerelmed gyengédséggel, figyelemmel, minőségi idővel az új szuperképességed segítségével!

Masszázs Pároknak | 2020 © Minden jog fenntartva!

Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Ez az oldal ❤️-el készült.